Isnin, 1 Jun 2009

Belly Dancer..

Korang..

Aku nak tanye pendapat nih..aku nak masuk kelas menari aka kelas erobik la. Dia ada ajar belly dancing tau..

RM 40 sebulan, pueh aku tanye kat tempat lain. Ada tu kelas erobik je tapi sampai rm 60 sebulan. Hampeh jek.

Ape komen korang semua?? aritu aku tanye dia kata kelas dia hari2. Aku suka belly dancing tu utk kempiskan perut aku ni le. Arif setuju..dia siap nak sponsor separuh dr fees tu.

Plss..need all of ur comment..tq

7 ulasan:

manisz berkata...

dah ko nyer BF nak support, sapalah kami nk menghalang.. cewah!

truskan jer. tk yah tanya pendapat org.. buat ikut gerak hati..

Lieza berkata...

teruskan je kalu rase care tu bagus untuk dirimu... wahhhhh dpt support dari ehem2 lagi.. nak tggu ape lagi??? jalan je la... ekekekke

~f12a~ berkata...

oklah tu...kita kena cuba..baru tau ok ke tak. Kalau agak2 x sesuai tak sesuai pas try nnt..xpayah.. :)

sheila berkata...

gi je...
kasi kak sham jelesssss

sheila berkata...

tgh bayangkan ko nari pakai baju nampak perut..goyang2kan perut tu ..ahaksssssss

manisz berkata...

woit.. sesuka ko tau shiela, bagi kak sham jeles.. hehehehe..

lau lah aku ada peluang gitu.. tape aerobik yang berlambak di rumah tu pun tak terbuat.. huhuhuhuhu..

pemaleh tu pemaleh jugakkk..

Ada Ayrissa berkata...

best3..
murah dah tu..
p lahhh...
nak harapkan diet jer mmg xleh...
huhu...
mmg kena exercise...