Rabu, 13 Mei 2009

Tag Candid Camera

Syarat2 Tag ini adalah spt berikut :

1) Letakkan 5 keping gambar (nak lebih pong ikut suka korang lah) CANDID CAMERA yg anda rasakan sgt menarik utk dikongsi bersama pengujung2 blog anda.

2) Kemudian, bagi description utk setiap gambar tersebut.

3) Dan yg terakhir tag la sapa2 jua yg anda rasa DIA BEGITU BERMAKNA DLM HIDUP ANDA !!!

1) Budak ni meneropong ape aku pun x tau, mase ni family day opis kat Rompin


2) Ha..x pasal2 kantoi suami Kak Zaza tengah sama2 mewarna utk pertandingan mewarna mase family day tu

3) Suka gamba ni sebab sgt2 cute gamba ibu dan anak ni..heheheh

4) Aku xde niat tau nak melucah cuma nak bgtau yang penganjur sukan ni memang lucah, ade ke suh wat camni, dah le kelapa tu lonjong plak camtu, ke memang semua kelapa kat rompin gitu gaya ek??


5) Ni aku amik dari jauh..anak kawan aku ni, cute kan?


6) Hahahha, lawak x gamba aku tu, org sibuk2 posing aku plak sibuk2 tgk camera sendiri, kawan aku cakap, candic cameraman.


7) Opsss..kenangan lalu, hehe xde la ni semua kawan2 lama, depa2 ni semua dah jadi pharmacist..

8) Ni kawan aku si Bijan buat dajal ke aku, x perasan plak dia wat tanduk kat aku.

9) Ni gamba mase pi picnic ngan housemate lama, sib baik x runtuh jek buai tu,hahaha

10) Hahaha..ni aku saje je amik mase kawan aku ni ngah syok amik gamba, hehehe

Penerima tag ini adalah:

1. Mona
2. Kak Sham
3. Kak Fiza ( banyak dah tau ko berutang tag ngan aku)
4. Kak Zaza
5. Kak Dayah
6. Kak Sheila
7. Abg Sam


6 ulasan:

sheila berkata...

gamba budak kepit klapa tu mmg lucah...
tp sib baik budak..xdelah nak terbeliak sgtkan....kalo org tua..apakah sebegitu besar???? hahahha

maryati berkata...

Hahahahahha,kalau besar tu kalah la lelaki Sudan, opssssssss!!

manisz berkata...

oppsss.. Sudan? macam mana leh tau nie?

oooo nnti akak buat.. kira aku ni bermakna dalam hidup ko lah ek..

auwww! tq neway!

maryati berkata...

Kak Sham Maniz..

Aku penah dengar le org ckp..bukan kau ke yang ckp???? hahaha aku gurau je la..:)

Yela..semua la bermakna dlm hidup aku k..:)

Noor Hidayah Idris berkata...

atie...akak byk ye hutang tag ngan awak...hehehehe..malas tol nak wat2 tag nie...anyway...akan ku wat juga nnt...

~f12a~ berkata...

wakakka....utang tag takpe..jangan utang uwanggg...hihih