Selasa, 28 April 2009

Di Tag Kak Sham

Nama2 timangan Anda:-
Atie..kalau family n kawan2 yang rapat panggil,kalau kat opis tu ade panggil Maryati, ade panggil Maria dan sorang je yang panggil aku Mar, org tu adalah Mona.


Anda seorang yang:-
Arif ckp aku manja, bg aku aku sangat2 sensitif dan sekarang ni tengah mencuba utk menjadi org yang mampu kawal emosi.Aku x tabah, x macam kakak aku,aku sangat2 kagumi dia.

Insan teristimewa / describekan dia terlalu istimewa di mata anda:-
Buat masa sekarang ni ialah kakak aku. Be strong sis.
- Aku sangat kagum dengan dia sbb dia sgt cool, dan sgt tabah.

Lagu kesukaan yang suka layan sekarang
Hindustan, skang ni tengah layan lagu OST Tale in Time, tajuk dia O re Priya dari Rahat Fateh Ali Khan


Makanan kesukaan anda:-
Burger and semua healthy food la( poyonye!!)

3 benda yang mesti ada dalam beg(handbag?) anda:-
nset, purse,minyak yuyi,shade,buku bank


Kali terakhir anda menangis dan Kenapa:-
baru je td sbb dpt fon call from my sis


Tag orang lain, 6 orang sahaja:-

- Abg sam
-Mail
-Mona
-Kak Yat
- Kak Ada
-De


Only 3 things

3 jobs i have had in my life:-
- florist
- Teacher
- Admin Asst.


3 places i have lived:-
- Bentong
- Rawang
- Kuantan


3 shows that i watch:-
TV aku rosak wehhhhhhhhh..
sebelom tv aku rosak aku sll la tgk..
-af
-hmmmm...cite2 kat astro tu la
--hmmmmm aku x tau le, aku ni bukan kaki tv


3 places i have been:-
- Kedah
-Johor
-Perlis


3 people who e-mail / sms me regularly:-
- Arif
-Kak Lin
- Long


3 of my favourite foods:-
- Nasi Beriani
-Lauk2 kampung la, cam rebung ke
-Sup campur panas2!!


3 places i'd rather be right now:-
- KMC
- Pulau Redang or Pulau Kapas with my Sis n y Mom
- London kot sbb Malaysia ni panas le (sekali lagi poyo)


3 things i am looking forward this year:-
- capai berat badan ideal
- Majukan bisness
- Improve my work

1 ulasan:

Ada Ayrissa berkata...

Cik Atie,
i dah penah buat dah tag nih..
ekekek...kat sini :

http://ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/04/tag-againfrom-cik-anim-about-me.html

nway, TQ...huhu..x b'peluang lg tgk kak lin..ingat nak g mlm kang..esok i kena g putrajaya...