Sabtu, 15 November 2008

Easy Saturday..

Hari ini pagi-pagi lagi dah pergi ke pejabat. Hantar barang pada student sebab diorang ade lecture dengan Dr. Nik Nizan yang memerlukan GPS. Duduk la dekat pejabat tu sampai la dekat pukul 11.30. Em..rasa malas pulak nak balik, pastu teringat yang anak buah kata kawan dia ada buat persembahan shufle dekat Megamall. So drive je la ke Megamall. Mula2 pergi makan dulu dekat 1010 centre. Ada cafeteria kat atas tu. Rasenye aku la pelanggan pertama sebab tengok lauk semua x berusik lagi. Ok jugak la masakan dia, cuma tak ada sambal belacan..so x feel.


makanan yang dah abis di makan!!


Amik dr tingkap..

Lepas makan tu, aku lepak-lepak dekat Popular Book Store. Usha-usha buku resepi terbaru, memang best la. Rase macam nak beli semua buku-buku tu. Tapi aku tau, kena qadha ke diri..uhuk.... So tengok-tengok je la.



sudut best..

sorok-sorok ambil gamba


Pegang je..tak beli pun..kekeke


Ni pun sama :)

2 ulasan:

manisz berkata...

samalah.. saturday pun i lepaks di popular book store.. rasa cam heaven jer dikelilingi books.. i pun usha book "will u be there".. btw, pesal licin sgt air dgn nasi bungkus tuh..?? tu mcm mentekedarah ajer..yerlah.. mkn biar smpai ke butiran nasi dan hirupan terakhir ye dak.. sedap sgt lah tuh..ngeh ngeh ngeh..

mia berkata...

hahaha..mak aku pesan, kalau mkn bia perabih, kalau x nanti nasi menangis, x baik tau membazir..nanti kawan dengan syaitonn!!