Isnin, 17 November 2008

7 facts about me..


I've been tagged by Kak Sham..

7 facts about me..

1. Anak ke 7 dari 10 adik beradik
2. Lahir dan di besarkan di Kuantan Pahang.
3. Belajar dan bekerja pun di Pahang
4. Chubby
5. Masih belum berkahwin
6. Ada kereta Satria putih yang seksi (cam tuan dia aa)
7. Pernah la jadi pengawas ketua disiplin perempuan masa sekolah menengah dulu

7 facts about me (all of u should know!!)

1. Pas abis sekolah dulu..adalah bercita2 nak jadi rock star. Tiap2 bulan beli ROTTOW.

2. Pernah menjadi kekasih Radhi OAG ( in my dream). Aku minat bangat sama lo..dan hari dia kawin aku mmg frust nonggeng la..x caya tanya kak zaza.hehehe.

3.Pernah la kurus..tapi sekejap je, masa tu saiz pinggang aku 28..bila aku cite,semua x percaya. sebab skang dah...(rahsia aa)

4. Pernah mengalami stress yang amat sangat, sampai rase nak bunuh diri..ishhhhhhhhh xleh ingat aa, kalau ingat rasa nak menangis.

5. Aku suka membayangkan yang aku ni pernah hidup di zaman 60 an..nak lagi feel, aku selalu la baca buku2 Pak Samad. Nak-nak novel Salina dan Sungai Mengalir Lesu.

6. Pernah berbalas email dengan anak Pak Samad, Az Samad. Sampai sekarang simpan lagi email dia. Masa dapat email dia tu, satu opis aku tunjuk..hahahahhahaah

7.Yang ni memang dah termaktub.. aku cute sangat, hahahha

P/s: Apa pasal la 7 je Kak Sham? ..lain kali buat la banyak-banyak. Mana cukup 7.

2 ulasan:

manisz berkata...

nk lebih pun bleh.. taip jer ikut suka.. aku gtau tu.. cam at least lah 7.. tapi ko suka2 jer tukar dr (my point of view) ke (u ols should know).. apa cer???

mia berkata...

Ooo salah ek? hahah xpe la, aku wat lain2 skit dari ko..hahaha