Isnin, 17 Disember 2012

kimono cardigan



Sekarang ni memang tengah trend kan kimono punya cardigan. Banyak2 blog aku baca ramai tengah duk perkatakan cardigan ni. Aku pun berkenan sgt2. Ingat pas bersalin ni, nak cari jugak la 1. Dapat mcm kat bawah ni satu pun jadi lah. Kadang2 rasa mood nak melaram tu datang kan, apa salahnya.

Corak butterfly. Gojes sangat

 

Yang ni pun sweet. Colour pastel. Sesuai untuk santai2 kan.


 
 Yang dua ni pun cute. Satu corak dolphin, satu lagi polka cot. nice!!

Oh btw..semua cardigan ni aku google je. Nak kasi contoh yang aku suka. Kalau ada yg berminat ada blooger ni jual cardigan ni. Boleh cek kat blog kak filla







1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)