Selasa, 19 Januari 2010

Selamat Hari Jadi

Hari ni genap 25 tahun aku bernafas. Byk yang dilalu dan dipelajari. Belajar jadi anak, belajar jd pelajar, belajar jd pekerja, jadi rakan, jadi makcik, jadi adik, jadi kakak, jadi kekasih dan jadi diri sendiri.

Kadang2 tanya dlm diri ni.. Aku hidup ni utk siapa? Adakah utk org lain? sebab..bila buat sesuatu mak selalu nasihat "fikir la jugak orang lain". Dan bila aku buat sesuatu yang aku rasa sesuai utk aku, ada plak org cakap aku ni pentingkan diri sendiri.

Entah la.. Hidup dlm dunia ni mmg byk yang perlu pelajari. Setiap tahun bertambah umur maka bertambah la tanggungjawap yang akan dipikul.

Terima kasih pada semua ucapan hari jadi dari semua dan terima kasih Kak June utk coklat ala2 hantaran gitu. Dan terima kasih Kak Syam utk video cute tu :)

3 ulasan:

manisz berkata...

sama2.. cute kan..? tapi serba salah jugak nk anto psal takut terasa hati tgk makhluk yg menyanyikan itu..

eh mana hadiah dari en.rip? kasi tunjuk lahhh..

maryati berkata...

sgt cute..hehehe, cik arip wish je taun ni, adiah xde lagi dan x tau le bila dpt sbb dia kata nak celebrate nnt dan x tau jugak bile,hehehe..xpe la, x kisah sgt asal dia ingat :)

辣炒年糕Blue berkata...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚