Rabu, 28 Januari 2009

Apa aku tau pasal Kak Sham




1. Kak Sham ni beza umor dia ngan aku ialah 6 tahun tapi aku rasa macam dekat2 je umo kitorang. Xtau la sama ada aku ni rasa matang ataupun dia yang rasa muda,muahahaha..tapi dia kalau time membuli aku memang suka wat aku ni cam kanak2 la.

2. Dia ada family yang sangat peramah. 1 family la senang cite. Diorang dia panggil aku manja..opss!! jgn salah sangka, bukan sebab aku ni manja ngan diorang,tapi sebab sempena cite Manjalara tu...x kisah pun, janji glamour,kekeke

3. Minah ni sangat la peramah dengan org. Aku rasa aku ni peramah dah..tp bila kenal dia, kalah la keramahan aku. Ramai le mak2 orang nak wat dia menantu.

4. Dulu dia blaja kat UITM, amik kos seksiteri. Kawan2 dia ramai yang berblog. So aku ni boring2 baca la kawan2 dia punye blog, syok sebab kawan2 dia giler2 gak cam dia,hehehe.

5. Mula2 kenal dia dulu mase tu kitorang training bola jaring sama2. Ada ke patut dia panggil aku kak. Hanginnnnnnn jek.

6. Dia ni kadang2 jadi banker aku gak. nak2 time sesak2, hehehehe

7. Org penting yang menggalakkan aku berblog.

8. Teman sms bile nak kutuk2 artis kat tv

9. Ada pakwe botak, kaya dan kelakar, Weh!! bilenye Abg Usop tu nak banje aku mkn??

10. Dia x mkn pedas, ape le..x advanture langsung minah ni.



10 perkara perlu tau pasal aku

1. Aku ni peramah

2. Suka baca buku, tapi buku2 sastera dan komik jepun

3. Aku suka eksperimen pada masakan aku. Campur ni..masuk tu..tadaaaaaaaa..selalunye kalau x adik2 aku yg kena rasa, aku selalu kasi kat Arif rasa.Tapi Arif suka komplen, tp pas abis semua licin la br dia komplen.

4. Sukaaaaaaaaa sgt2 pada budak2.

5. Aku selalu gaduh ngan mak aku, aku pun x tau nape. Tapi aku la org yang paling suka buat hadiah time besday mak aku.

6. Ada 10 org adik beradik. Semuanye perangai cam "hantu", heheheh

7. Suka pada barang2 klasik. Dan aku jugak suka dengar radio, klasik nasional

8. Aku x suka org luar kutuk2 org Kuantan.

9. Sukaaaaaaaaaaaaa sgt mkn kuih wade, ala kuih kacang dal goreng tu.Org India sll jual.

10. Suka manja dengan org yang boleh aku bermanja,ahaksssss!!

Tag ni aku nak kasi pada Kak Sham gak, so kak Sham ko kena wat pasal aku plak.

2 ulasan:

manisz berkata...

ouchhhhhhh!! ko kata aku suka buli ko ekkkkkk..

pastu ko reveal sal BF aku ekkkkkkkk..

siap ko!! pasnie aku wat tag sal ko kan.. ermmmm..*smbil garu2 dagu*

psstt.. nnti abg usop balik, kita g date couple2 ek..

mia berkata...

Hehehehe...mmg ko suka buli aku pe..:)

Buleh2!! nnt aku leh la lawan mkn ngan abg usop,hehhe