Rabu, 2 Julai 2008

Enam perkara pelik pada diri ku


1. Saya tak suka memuji orang. Kalau saya puji seseorang tu. Makanya memang dia seseorang yang patut dipuji.

2. Saya hanya makan rendang apabila bukan hari raya. Sebab bila hari raya saya muak pada rendang dan sampai tahap tengok pun tak mahu. Tapi selalunya saya la yang masak rendang pada malam raya.

3. Saya suka pada lelaki yang tak kacak. Tapi kacak dari segi "sense of humor"

4. Saya suka dengar lagu dan hafal lirik (boleh masuk jangan lupa lirik) sekali dan maksudnya sekali termasuk la lagu2 jepun..ang..ang..ang..

5. Saya suka cermin mata yang berbingkai tebal (old skool). Walaupun dah 3 kali tukar tapi saya tetap pilih jenis bingkai yang sama walaupun warnanya berlainan.

6. Saya suka bercakap sorang, tapi saya masih siuman. Cuma kadang2 mencari2 inspirasi konon2 saya sedang berlakon ataupun ditemuramah seseorang,ngeh..ngeh..ngeh..

5 ulasan:

zatur rawihah kamaruzaman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zatur rawihah kamaruzaman berkata...

no. 6 paling pelik. x penah lagi terserempak u wat aksi no. 6. haha..

mia berkata...

Hahahaha..aksi tu hanya dapat di buat di dalam bilik tido sahaja.

manisz berkata...

eh i pun selalu gak wat aksi no. 6 tu, especially lepas tgk rancangan wawancara or rancangan radio yg meminta pendapat etc etc.. nk buat mcm dorang tk bleh kan atie, so konon2 jerlah..

辣炒年糕Blue berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社